Anunturi imobiliare, vanzari, inchirieri,Apartamente noi, Oferte imobiliare - Veles Imobiliare

Despre noi

MOTTO : Noi suntem profesionistii de care aveti nevoie! 

 

" Veles" a acumulat o vasta experienta (din 1992 pana in prezent) devenind, in timp, una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate Agentii Imobiliare de pe piata romaneasca.

Succesul nostru se bazeaza pe relatia armonioasa cu clientul, profesionalism determinat de pregatire de specialitate, seriozitate si creativitate in munca.

Serviciile oferite :

  • consultanta in domeniul tranzactiilor si investitiilor imobiliare;
  • administrarea/managementul proprietatilor;
  • proiectare /consultanta /executie in constructii si amenajari interioare;

Oamenii din echipa Veles.reprezinta capitalul cel mai valoros al Companiei noastre. Acesta este domeniul in care investim permanent si care in timp a adus firmei cele mai mari beneficii. Consultantii Veles sunt oameni orientati spre performanta, entuziasti, motivati, energici, flexibili in relatia cu clientul, educati, onesti si preocupati permanent de cresterea nivelului profesional. Aceste atribute ne-au ajutat permanent in atingerea obiectivelor propuse.

Aspiratiile noastre se indreapta spre o permanenta dezvoltare a companiei, spre cresterea portofoliului de proprietati si clienti spre noile abordari ale pietei imobiliare romanesti pentru a avea in continuare succes garantat.

Filosofia noastra este simpla: respect pentru munca si client; ceea ce facem, facem cu seriozitate; ceea ce obtinem prin munca, pretuim!

 

 

 

 

 

 

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale