Vanzare Vila

Detalii imobil 13964
Oferta vanzare- inchiriere-Vila

Oferta vanzare- inchiriere / Vila / Otopeni

DN1Repere:

2009An constructie:
P+MEtaj:
481Suprafata teren:
204Suprafata construita:
4Numar camere:
150Suprafata utila:

Dotari/Utilitati/Informatii utile:
parchet , marmura , gresie , vinarom , faianta , geamuri termopan , lampi , calorifere aluminiu, scara interioara, internet, cablu tv, gradina, hidrofor, camera de serviciu, fosa septica,

Detalii:
Vila amplasata in Otopeni la mica distanta de DN1. Terenul este dispus in jurul vilei formand in spate o gradina spatioasa perfecta pentru relaxare.
Se poate vinde cu 50% avans si restul sumei in 2 ani. Conditiile exacte de vanzare se discuta cu proprietarul.
Compartimentare: la parter avem un living (40 m2 prevazut un cos pentru semineu), bucatarie mobilata ( 14 mp), camera tehnica (de 7 mp) care poate fi utilizata ca spalatorie sau spatiu de depozitare, baie de serviciu cu dus. Terasa de aprox 17 mp are acces din living si bucatarie.
Etaj :trei dormitoare dintre care unul matrimonial ( 19 mp) cu baie proprie (baia dormitorului matrimonial nu este finisata si echipata); celelalte 2 dormitoare de cate 13 mp au baie pe hol iar unul are dressing de 3,7 mp.. Imobilul are contracte de furnizare gaze si curent electric. Apa din put propriu cu hidrofor si deversare ape uzate in fosa septica. Centrala termica Buderus.
Finisaje: Usa intrare, usi interioare si tamplarie ferestre din stejar masiv cu geam termopan. Parchet din panouri decorative -stejar masiv in living si parchet stejar masiv in restul camerelor. Trepte intrare si hol intrare placate cu granit, scara interioara placata cu stejar masiv.Baile sunt finisate cu gresie si faianta italia de calitate.
Suprafata teren: 481 m2 = 415 m2 teren + 66 m2 cota parte indiviza din drumul de acces.

165.000 EURO ; 700 EURO/lunaPret total:

Consultant imobiliar:
Carmen MihaitaNume:
004.0744.334.154/ 021.312.03.43Telefon:

03-08-2018Ultima modificare:

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale