Vanzare Vila

Detalii imobil 15330
Oferta vanzare-Vila

Oferta vanzare / Vila / Otopeni

langa zona FERMERepere:

2002An constructie:
P+1+MEtaj:
1000Suprafata teren:
602Suprafata construita:
8Numar camere:
490Suprafata utila:

Dotari/Utilitati/Informatii utile:
, aer conditionat, scara interioara, sistem de alarma, usa metalica, semineu - electric, cada hidromasaj, cablu

Detalii:
COMISION ZERO DE LA CUMPARATOR !
Vila foarte spatioasa, situata in apropiere de cartierul Ferme (Otopeni), intr-o zona plina de verdeata, linistita si inconjurata de vecinatati civilizate. Vila este ideala pentru o familie numeroasa; tinerii pot avea independenta totala in aceasta locuinta sau poate fi folosita de 2 familii deoarece la etaj are un apartament compus din 2 camere, baie, bucatarie si terasa, apartament foarte spatios cu acces separat din holul central.
Imobilul este compartimentat astfel: la parter are hol, dining, living cu semineu si bar de 75 mp, dormitor ( 26 mp), birou cu acces direct din exterior, bucatarie deschisa catre al doilea dining ( total 30 mp) cu iesire pe o terasa ampla, baie; terasa de aprox 80 mp este inconjurata de verdeata si flori; la etaj sunt 2 dormitoare fiecare cu baie proprie si dresing si cu iesire pe o terasa de 62 mp; de la parter pe o scara separata se poate urca intr-un apartament dispus tot pe etajul 1 format din hol de 15 mp, living (45 mp) dormitor, baie, bucatarie si balcon; .are alimentare cu gaze, electricitate, are cablu tv, internet, telefon. La limita proprietatii este canalizare si apa in acest moment locuinta foloseste apa din put si deverseaza in fosa septica. Mansarda este neamenajata si are o suprafata utila de aproximativ 250 mp cu o inaltime de 5m la coama putand fi amenajata de noul proprietar dupa propria dorinta.

330.000 EUROPret total:

Consultant imobiliar:
Carmen MihaitaNume:
0744334154Telefon:

04-09-2018Ultima modificare:

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale