Vanzare Vila

Detalii imobil 15612
Oferta vanzare- inchiriere-Vila

Oferta vanzare- inchiriere / Vila / Snagov

CiofliceniRepere:

2006An constructie:
P+1+MEtaj:
1350Suprafata teren:
420Suprafata construita:
6Numar camere:
314Suprafata utila:

Dotari/Utilitati/Informatii utile:
, aer conditionat, scara interioara, sistem de alarma, semineu - electric

Detalii:
COMISION ZERO LA VANZARE SI STANDARD LA INCHIRIERE!
Vila cu arhitectura mediteraneana construita pe un teren generos in Snagov. Poate fi casa de vacanta dar si o locuinta permanenta confortabila ; modul in care au fost create casa si gradina a tinut seama de cerintele unei familii dornice sa-si petreaca timpu liber cat mai agreabil: iarna se poate sta in livingul spatios in fata semineului sau la masa cu familia si prieteni iar vara curtea cu gazon si terasele vaste ofera spatiu de recreere chiar si pentru cei mai pretentiosi.
Compartimentare: la parter se ajunge printr-un hol vast; livingul de 57 mp se desfasoara pe 2 niveluri avand ferestre largi spre gradina; bucataria este inchisa iar in apropiere este diningul; la parter sunt 2 dormitoare si 2 bai; la etaj este un ansamblu ( dormitorul matrimonial) cu zona de dormit, un salonas, dressing, baie, logie. Livingul este vizibil de pe galeria din fata dormitorului unde este si scara de acces spre etajul doi format dintr-o incapere de peste 33 mp Aici poate fi organizata o camera de hoby sau un birou. Crama si spatiul de depozitare/ tehnic din demisol au un aport mare la confortul acestei locuinte.
Terasele de peste 100 mp sunt organizate in jurul casei astfel incat in orice perioada a zilei poti alege sa stai la unbra sau sa faci plaja. Terenul liber este amenajat iar de pe terasa se poate admira o suprafata de peste 700 mp impecabil amenajata.
Vila se vinde cu mobilier de bucatarie si se inchiriaza comlet mobilata si utilata.

259.500 EURO ; 1.500 EURO/lunaPret total:

Consultant imobiliar:
Carmen MihaitaNume:
0744334154Telefon:

07-09-2018Ultima modificare:

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale