Inchiriere Apartament

Detalii imobil 15799
Oferta inchiriere-Apartament

Oferta inchiriere / Apartament / Otopeni

CampuluiRepere:

2013An constructie:
1/2Etaj:
3Numar camere:
85Suprafata utila:

Dotari/Utilitati/Informatii utile:
parchet, marmura, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, lampi, galerii perdele, calorifere aluminiu, aer conditionat, sensor pentru incendii, interfon, usa metalica, masina de spalat, internet, cablu tv, bucatarie modern mobilata, bucatarie complet echipata, frigider, microunde, aragaz, hota, administrare, iluminat exterior, contor apa, contor caldura, canalizare,

Detalii:
Apartament de trei camere situat in Otopeni, in imobil mic, la etajul 1, spatios, mobilat si utilat. In jurul imobilului sunt spatii verzi si parcare. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita cu acces facil atat din DN-1 cat si din centura pe la Lukoil.
COMPARTIMENTARE: hol de 10 mp, bucatarie inchisa, living (30 mp), 2 dormitoare ( de 13,5 mp fiecare) terasa de 10 mp, baie cu cada si baie cu dus, hol intre dormitoare.
FINISAJE: ferestre cu gem termopan Gealan, plase contra insectelor, glafuri la ferestre din piatra si cires la interior si piatra si metal la exterior (producator Helopal), usi cu furnir de mesteacan, import Germania, gresie si faianta Italia, parchet laminat Germania, centrala termica de apartament pe gaz metan, Bosch. Scarile imobilului sunt finisate cu granit si au mana curenta din fier forjat. Imobilul este construit pe structura de rezistenta din beton si caramida portanta. Finisajele exterioare: termosistem cu polistiren si vopsea -tencuiala de fatada Baumit. Pretul include un loc de parcare in incinta. Se poate vinde mobilat si utilat.

470 EURO/lunaPret total:

Consultant imobiliar:
Carmen MihaitaNume:
004.0744.334.154/ 021.312.03.43Telefon:

06-03-2018Ultima modificare:

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale