Anunturi imobiliare, vanzari, inchirieri,Apartamente noi, Oferte imobiliare - Veles Imobiliare

Info

Stimati Clienti

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC VELES CONSULTANTA IMOBILIARA SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.  Datele dumneavoastra sunt colectate pentru a  fi folosite in urmatoarele scopuri : reclama, marketing si publicitate, statistica, incheierii de tranzactii imobiliare.
Aceste date ne sunt necesare in activitatea pe care o desfasuram. Refuzul dvs. determina imposibilitatea lucrarii/înregistrarii solicitarii dumneavoastra. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: companiei VELES CONSULTANTA IMOBILIARA si colaboratorilor acesteia.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa sa din Otopeni str George Enescu nr 24G1 sau pe e-mail: office@veles.ro;carmen.mihaita@veles.ro.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

 

home
despre Veles
contact
oferta servicii
informatii imobiliare
cariereVeles Imobiliare
proiecte
proprietati rezindetiale
terenuri
birouri
spatii comerciale
depozite si hale industriale

Ultimele oferte imobiliare Veles.ro
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
imobiliare
garsoniere , apartamente 2 camere , apartamente 3 camere , apartamente 4 camere , case vile, birouri , terenuri , spatii comerciale , hale depozitare/industriale